Syreoffer lurte hele verden

 

tekst og bildet lånt her

Må jo være noe grunnleggende som ikke er bra

når man gjør noe slikt ????

 

Bethany Storro (28) fikk sympati verden over da hun sto frem og fortalte at hun hadde blitt overfalt og dynket i syre. Nå viser det seg at hele historien var ren løgn.

Historien var både sjokkerende og hjerteskjærende. En kraftig vansiret Bethany Storro fortalte at hun en sen kveld ble overfalt med syre på åpen gate i Vancouver i Washington 20. august tidligere i år.

Gråtkvalt fortalte hun om en ?En sort atletisk kvinne med hestehale? som skal ha spurt henne om hun ville ha en drink, før hun kastet et glass med syre i ansiktet på henne.

Ren skjær løgn

Nå innrømmer imidlertid 28-åringen at historien er rent oppspinn, og at hun helte syre i sitt eget ansikt for å få sympati og oppmerksomhet.

Og det lyktes hun med til de grader. Nyheten om syreangrepet gikk verden rundt, og selv sto hun frem på TV en rekke ganger og fortalte om det grufulle angrepet.

- Det var ekstremt smertefullt. Hjertet mitt stanset nesten å slå, klynket hun bak ansiktsbandasjen i en rekke intervjuer.

I et intervju med TV-stasjonen KATU i Portland, Oregon gikk hun enda lenger.

- Gud passet på meg. Jeg tror på ham. At mitt liv er i hans hender. Men jeg kan ikke leve resten av mitt liv i frykt, sa hun til TV-stasjonen.

Skulle vært hos Oprah

Hun skulle også vært i studio hos talkshowdronningen Oprah Winfrey, men den opptreden er nå avlyst.

I stedet kan hun se frem til et oppgjør med den amerikanske retten. Politiet opplyser at etterforskerne ble mistenksomme fordi kvinnens forklaringer var fulle av selvmotsigelser.

Bethany Storro innrømmer at hele historien var løgn. Det hele er oppdiktet, sier politiinspektør Marla Schuman til TV-stasjonen CNN.4 kommentarer

your urge

17.sep.2010 kl.09:34

noen er bare rare. :(

Kristine

17.sep.2010 kl.10:18

Folk er syke, gitt...

BITCHSTINA ♛

17.sep.2010 kl.10:24

Å gå så langt for oppmerksomhet og sympati er helt sykt. Da skal man virkelig være desperat. Og i hvert fall når man velger å skade seg selv og helle syre i sitt eget ansikt. Merker jeg blir både skuffet og sjokkert her. Finnes mange raringer her i verden.

Tonje

17.sep.2010 kl.10:37

Dette viser jo bare at hun er syk og trenger hjelp... Det er jo synd i henne, dette er jo ikkr normalt... Håper hun får god hjelp og orden på livet sitt igjen.

Skriv en ny kommentar

June E

June E

34, Sandefjord

gjest på denne bloggen NÅ

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits