Pølseform med purre





klikke bilde for å komme til patprat.


Alt-i-ett-form med gode smaker. Rask middag som alle liker!

Ingredienser

  • 300 g lettere kjøttpølse
  • 300 g pastaskruer
  • 1 stk liten purre
  • 1 tube smøreost (salami, pepperoni, e.l.)
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • 30 g evt. hvitost

Slik gjør du:

1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær purren i ringer og pølsene i skiver.


2. Bland pasta, purre, pølser og ost i en ildfast form. Tilsett salt og pepper. Varmes i ovnen i 10 minutter på 230 grader. Retten kan også gratineres med ost.

Serveres gjerne med salat.


Detter er nok ikke veldig sundt, men helt sikkert veldig godt. :-)
Spiser du mye pølse?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

June E

June E

34, Sandefjord

gjest på denne bloggen NÅ

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits